Vědeckotechnické parky na podporu drobného podnikání. - Masojídek, M.
Vedeckotechnický park, ktorý sa začína v ČSFR formovať má poskytovať rôzne služby začínajúcim podnikateľom. Kolískou vedeckých parkov - inovačných centier - inkubátorov sú USA. Pôsobia ako komplexy vedeckovýskumných, projektových a výrobných organizácií umiestených spravidla pri vysokých školách. Takým je napr. známy vedecký park - Kremíkové údolie. Niektoré spoločné črty zakladania vedeckotechnických parkov v rôznych krajinách. Vývoj týchto parkov v ČSFR.