Několik poznámek k informatizaci v ČSFR. - Šoler, J.
Nedostatky rozvoja výpočtovej techniky a informatizácie v ČSFR. Chybné rozdelenie spoločenských úloh medzi špecialistom programátorom a úživateľom výpočtovej techniky ako príčina problémov. Čs. normy ako permanentná brzda rozvoja. Nevyhnutnosť prispôsobenia čs. špecifík svetových konvenciám.