Systémové předpoklady a opatření k rozvoji informatizace v ČSFR. - Vojta, P.
Podstata informatizácie spoločnosti. Oblasti nutného pôsobenia štátu v rozvoji informatizácie. Charakteristika informatizácie v ČSFR a základné princípy stratégie štátnej politiky rozvoja informatizácie.