dedicated shell for designing expert credit support systems. - Ruparel, B.
Opis úspešnej špecializovanej schránky, ktorá bola vyvinutá pre navrhovanie expertných systémov na podporu procesu udeľovania úverov. Táto schránka je elegantnou implementáciou reprezentácie znalostí v relačných databázach.