El Programa nacional de Solidaridad: hechos e ideas en torno a un esfuerzo. - Rojas Gutiérrez, C.
Národný program solidarity Mexika PRONASOL - nová forma, štruktúra a organizácia Programu. Zásady Programu, program pre indiánske komunity. Fondy solidarity. Programy regionálneho rozvoja. Spolupráca s miestnymi orgánmi, spôsoby samosprávy. Perspektívy sociálneho rozvoja v Mexiku.