Les services de proximité: stratégies de quelques pays européens. - Laville, J.-L
Francúzsko a Veľká Británia: porovnanie niektorých sektorov. Nemecko a Taliansko - porovnanie sociálnych oblastí a ich zvláštnosti. Strategická fáza: hybridácia ekonomík. Prínos k debatám o zamestnanosti a o sociálnej integrácii. Protiklad alebo kombinácia medzi rozličnými sférami. (Esprit 1992, č.1).