Allocative efficiency - it isn't so. - Brada, Josef C.
Prehľad ekonometrických a štatistických štúdií o alokatívnej efektívnosti sovietskej ekonomiky a problematika alokatívnej efektívnosti podnikov na príklade bývalého ZSSR. Alokácia (rozloženie) kapitálu a pracovnej sily.