Investiční fondy. - Dvořák, Petr
Princípy fungovania investičných fondov. Rozdiel medzi investičnými fondmi a investičnými spoločnosťami. Hľadiská členenia investičných fondov. Príčiny rastu významu investičných fondov vo svete. Rozhodujúce faktory determinujúce kvalitu fondu.