Indeterminacy in general equilibrium economies with incomplete financial markets. Mixed asset returns. - Pietra, T.
Analýza štruktúry množiny rovnovážnych alokácií v ekonomike s čistou výmenou s dvoma intervalmi. Zistenie návratnosti zmiešaného kapitálu. Ekonomiky sa parametrizujú návratnosťou kapitálu.