On the fair division of a heterogeneous commodity. - Berliant, M.
Rozšírenie poznatkov o existencii rôznych druhov alokácií, ak sa predpokladá heterogénne ale deliteľné komodity. V literatúre bol tento prípad analyzovaný s využitím neatomickej aditívnej miery komodít. Tu sa skúmajú neaditívne prípady a formulujú ďalšie existenčné vety.