Pieges et limitations de l'analyse microéconométrique. - Dagenais, M.G
Asymptotické pasce. Veľkosť vzorky. Asymptotické testy. Waldova štatistická variácia. Limity. Chyby v premenných. Opomenutie neekonomických premenných. (Economie et prévision 1992, č.1-2).