Dominance conditions in non-additive expected utility theory. - Scarsini, M.
Určenie podmienok dominancie v teórii očakávaného úžitku, ktorá bola nedávno navrhnutá v záujme vysvetlenia Ellsbergovho paradoxu. V univariantnom prípade možno dobre známe vety stochastickej dominancie rozšíriť na neaditívny rámec.