framework for integrating decision support systems into office information systems. - Bobek, S.
Prezentácia kancelárskeho informačného systému ako siete systémov pre podporu rozhodovania, kde báza spájania jednotlivých systémov je situáciou vyžadujúcou rozhodnutie. Opis základných komponentov siete. Model systému schopného integrovať rôzne dnes známe typy systémov.