Diagnosis and correction of office system communication. - Cazzola, F.
Návrh automatickej podpory kancelárskemu informačnému systému pre zlepšenie kvality a efektívnosti návrhu. Dôležitá časť systému sa prezentuje z hľadiska komunikácie. Medzi agentmi sa vymieňajú správy rôzneho typu podľa protokolu pre danú procedúru.