Crédito, heterogeneidad y pobreza. - Klein, E.
Analýza niektorých účinkov úveru na činnosť neformálnych organizácií. Stabilizácia zamestnanosti a zabránenie otvorenej nezamestnanosti ako jeden z účinkov úveru v tejto oblasti. Heterogenita neformálneho sektora. Homogenizácia heterogenity. Zhodnocovanie úverových programov v neformálnom sektore.