Sociálna situácia v Slovenskej republike za prvých sedem mesiacov v roku 1992. - Baláž, Peter
Nezamestnanosť a jej vývoj. Uchádzači o zamestnanie a voľné pracovné miesta. Vývoj cien služieb, poľnohospodárskych výrobkov a spotrebiteľských cien potravín. Vývoj indexov cien výrobcov potravín. Vývoj indexov životných nákladov a indexov životných nákladov podľa účelu použitia.