Hodnocení pracovníků a podniková ekonomika vzdělání. - Šlesinger, F.
Analýza niektorých príčin formalizmu v hodnotení pracovníkov v minulosti. Orientácia hodnotenia pracovníkov na výkonový princíp. Podniková ekonomika vzdelania a výkonový princíp. Ekonomická efektívnosť vzdelania. Niektoré dôsledky uplatnenia podnikovej ekonomiky vzdelania v očakávanom stave.