Moderní personální strategie podniků. - Stýblo, Jiří
Význam zainteresovaných a vysokokvalifikovaných pracovníkov pre inovačnú stratégiu. Predpoklady, z ktorých vychádza personálny manažment rešpektujúci a podporujúci inovačné zmeny. Funkcie personálneho manažmentu. Charakteristika personálnej stratégie a súčasnej konkrétnej situácie pri zabezpečovaní personálnych stratégií v európskych firmách. Návrh na personálnu stratégiu v ČSFR.