Technological change and the future of work. An approach to an analysis. - Senker, P.
Informačná technika, nové materiály a biotechnológia ako najvýznamnejšie skupiny najviac ovplyvňujúce prácu v budúcnosti. Otázka rovnováhy vytvárania pracovných príležitostí na jednej a straty zamestnania na druhej strane v priemyselných krajinách a v rozvojových krajinách - porovnanie. Vplyv organizácie práce na kvalitu pracovného života. Diskriminácia etnických menšín a žien.