Emerytury. - Libich, J.
Francúzsky systém penzií. Všeobecné informácie o tomto systéme. Priemerný mesačný starobný dôchodok rozdelený na jednotlivé zložky v r. 1988. Priemerná výška starobného dôchodku. Relácie medzi dôchodkami a mzdami alebo platmi. Diferencovanosť výšky dôchodkov. Rozloženie dôchodkov podľa počtu základných dôchodkov. Porovnanie platov a dôchodkov.