O cestovních náhradách. Jednotné stanovisko k vybraným otázkám. - Krystlová, I.
Osoby, ktorým sú poskytované cestovné náhrady. Individuálna dohoda so zamestnávateľom. Strata času. Používanie motorových vozidiel. Denná sadzba stravného. Vreckové ako paušálna náhrada. Vyúčtovanie pracovnej cesty.