<The> implementation process of comparable worth: winners and losers. - Orazem, P.F
Štúdia pracovnej a mzdovej štruktúry. Trh práce. Klasifikácia zamestnanosti mužov a žien. Platová diskriminácia žien. Problematika mzdového ohodnotenia rozdielnych zamestnaní. Zamestnanecká mzda hradená zo štátneho rozpočtu. Súkromný sektor a jeho cenová a mzdová politika. Štatistická analýza zásob v USA.