Vývoj reálných mezd v zemědělství. - Klapková, H.
Znížená rentabilita výroby v poľnohospodárstve mala vplyv aj na stagnáciu vývoja miezd a odmien. Zo všetkých odvetví národného hospodárstva boli pracovníci v poľnohospodárstve postihnutí najvýraznejšie. Údaje o vývoji životných nákladov v r. 1991 v skupine robotníci a zamestnanci a družstevní roľníci v ČSFR, ČR a SR.