K novele zákona ČNR o zaměstnanosti. - Jouza, L.
Právomoci úradov práce. Povinnosti zamestnávateľov na trhu práce. zákony proti zneužívaniu podpory v nezamestnanosti. Právomoci poradných zborov pri úradoch práce k ovplyvňovaniu trhu práce. Súkromné sprostredkovateľské agentúry.