Polityka kadrowa w restrukturyzacji przemyslu. - Pietrzkiewicz, T.
Kvalifikácia priemyselných kádrov v Poľsku. Autor odmieta tvrdenie, že poľské kádre nie sú schopné konkurovať zahraničným odborníkom. Motivovanie pracovníkov na potrebné odmeňovanie. Stabilita zamestnanosti základných špeciálnych kádrov.