Osoby se změněnou pracovní schopností na trhu práce. - Bartošová, M.
Vnútorná diferencovanosť skupiny osôb so zmenenou pracovnou schopnosťou. Ekonomická aktivita občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou a hmotná situácia invalidov. Príčiny invalidity. Rodinná situácia osôb so zmenenou pracovnou schopnosťou.