Mezinárodní srovnání vývoje bydlení v členských státech Hexagonální iniciativy. 2. - Stíbalová, B.
Činnosť štátu v oblasti bytovej politiky v Rakúsku a Taliansku. Zásady financovania bývania v Česko-Slovensku, Maďarsku, Juhoslávii a Poľsku. Investície vkladané do bývania v skúmaných krajinách.