Performance pay and Top-management incentives. - Jensen, M.C
Ekonomické záujmy akciových spoločností. Iniciatívy vrcholového manažmentu za účelom zvyšovania majetku akcionárov. Faktory ovplyvňujúce rast a pokles majetku akciových spoločností. Hodnota firmy a akciový kapitál. Ekonomická analýza malých a veľkých firiem, ich platobná aktivita. Kvalifikovaný odhad platobnej aktivity.