Průběh transformace zemědělského družstva. - Fišer, Z.
Vysvetlenie pojmu "transformácia poľnohospodárskych družstiev". Premena družstiev na podnikateľské organizácie, kde spoločne podnikajú jednotliví vlastníci ako cieľ transformácie. Náčrt reálneho časového postupu transformácie poľnohospodárskeho družstva.