<The> politics of intergenerational redistribution. - Tabellini, G.
Štúdia vládneho dlhu ako nástroja medzigeneračného znovurozdelenia. Odhad štátneho dlhu. Charakteristika determinantov rovnováhy medzigeneračného znovurozdelenia. Identifikácia rozdielov medzi dlhom a sociálnym zabezpečením ako nástrojmi znovurozdelenia. Smery záujmov dvoch generácií. Preferencia zrýchlenia návratnosti štátneho dlhu.