Nalogi v rynočnoj ekonomike. - Černik, D.G
Zmeny v daňovej sústave Ruska. Zavedenie dane z pridanej hodnoty. Využitie zahraničných skúseností v podmienkach Ruska. Daňové sústavy USA a krajín ES. Dane z príjmov obyvateľstva. Daňové úľavy. Daňová kontrola. Štruktúra daňovej správy New Yorku.