O naloge na imuščestvo predprijatij. - Salina, A.I
Zákon o dani z majetku podnikov v Rusku, ktorý vstúpil v platnosť 1.1.1992. Rovnomernejšie rozdelenie daňovej povinnosti vlastníkov. Vzťahuje sa na všetky právnické osoby. Zdanenie základných a obehových prostriedkov a finančných aktív. Metodika výpočtu daňového základu.