O problemach nalogovych inspekcij. - Chovanskaja, N.A
Skúsenosti z fungovania štátnych daňových inšpekcií v Rusku. Daňové inšpekcie a družstvá, malé a spoločné podniky. Absencia právneho vymedzenia zodpovednosti za dlhy podnikov. Nutnosť zdokonalenia daňového zákonodarstva.