Regulace rozsahu bankrotů? O podnikové zadluženosti, bankrotech a jištění vkladů obyvatelstva hovoříme s ing. Pavlem Kysilkou, CSc., zástupcem viceguvernéra SBČS. - Kysilka, P.
Názor na polročný odklad plnej platnosti zákona o konkurze a vyrovnaní, na možnosť regulácie rozsahu bankrotov, na zápornú bilanciu Fondu národného majetku, na to, ktoré podniky treba zachraňovať, na vzťah centrálnej banky a komerčných bánk, na bankovú svojpomoc a na ručenie za vklady Fondom.