Antikrizisnyj kurs i problema stagfljacii. - Martynov, Aleksandr Ivanovič
Kríza v primárnom sektore, iracionálny cenový mechanizmus, plytvanie zdrojov a ich vplyv na stagfláciu. Postupné zabudovanie trhových mechanizmov (konkurenčné ceny, peňažno-úverový mechanizmus). Potreba zapájania zahraničných investorov do technologickej prestavby krízových odvetví. Cenová politika v odvetviach s monopolnými štruktúrami. Zásahy do peňažnej sféry.