Obchody koncem roku. - Franc, J.
Rozhovor o princípoch fungovania Burzy cenných papierov Praha, a.s. Odpovede výkonného riaditeľa BCPP na otázky počiatkov fungovania burzy, na to, kto sa môže stať akcionárom burzy, či to môže byť aj zahraničný subjekt, s akým tovarom sa na burze bude obchodovať, kto udeľuje licenciu na obchodovanie, akému druhu cenných papierov sa dáva prednosť, ako sa bude na pražskej burze obchodovať a či sa môže zabrániť nečistým špekulačným obchodom.