Připravujeme se na burzu. 4. - Pavlát, Vladislav
Miera štátnej reglementácie. Jednotné usporiadanie búrz. Oslabenie funkcie centralizovaného stretávania ponuky a dopytu po cenných papieroch rozšírením mimoburzových obchodov. Výhody voľnej právnej úpravy činnosti búrz cenných papierov.