Směnky v platebním styku. Efektivní obchodní úvěrování. - Štěpáník, L.
Formálne náležitosti zmenky. Vecné náležitosti zmenky. Druhy zmeniek: cudzia a vlastná zmenka. Využívanie zmeniek. Eskont zmeniek.