Les pays nordiques en marche vers une intégration européenne.
Kľúčové hospodárske údaje o severských krajinách. Neúspech švédskeho modelu v 80. rokoch. Údaje o vývoji švédskej ekonomiky. Nórsko, v ktorého hospodárstve dominuje vývoz naftových výrobkov (42 perc.). Fínsko: ZSSR donedávna pohlcoval 13 perc. jeho vývozu. V jeho ekonomike prevláda poľnohospodárstvo a lesníctvo. Dánsko: údaje o vývoji dánskeho hospodárstva. Úsilie severských štátov o vstup do Európy. (Conjoncture-Paribas 1992, č.3).