Przeksztalcenie chaosu w swiatowej klasy konkurencyjnosc. Strategia narodowego systemu innowacji. - Jenner, R.
Prechod na trhové hospodárstvo - zdroje problémov. Rozvoj národného systému inovácií. Potreba poľskej stratégie hospodárskeho rozvoja. Modely chaosu a zložitosti. Chaos a rozpadávajúce sa štruktúry. Politika reštrukturalizácie poľského priemyslu. Programy na podporu konkurenčnosti a inovačnosti. Premeny štátnych podnikov. Závery.