Przetrwanie i rozwój gospodarki Polski 1992-1995. - Barteczko, K.
Modelová simulačná analýza perspektív poľskej ekonomiky v r. 1992-1995. Tri druhy výsledných scenárov. Pokračovací scenár. Scenár na pretrvania a jeho varianty. Rok 1992 - vplyv zmien v reláciách dovoz - vývoz a varianty pretrvania. Porovnanie scenárov pokračovania a pretrvania. Scenár rozvoja.