Refleksje na marginesie przewidywanych perspektyw rozwoju. - Lukawer, E.
Úvahy na okraj Smerov sociálnej a hospodárskej politiky v Poľsku do roku 1994. Dynamika vývoja HDP. Investície. Ukazovateľ bytovej výstavby. Zlé vyhliadky roľníctva. Ukazovateľ nezamestnanosti. Priemyselná výroba. Hmotná situácia obyvateľstva. Otázniky okolo ekonomiky. Otázka rozpočtovej rovnováhy. Proces reštrukturalizácie. Organizačná úloha štátu.