Transformace čs. ekonomiky v roce 1991. - Kočárník, I.
Priebeh transformačného procesu československej ekonomiky v oblasti liberalizácie cien a zahraničného obchodu a privatizácie. Reakcia menovej politiky na vývoj ekonomiky. Vplyv uplatňovanej reštriktívnej menovej, fiškálnej a dôchodkovej politiky na blokovanie inflácie. Príčiny poklesu priemyselnej, stavebnej a poľnohospodárskej výroby.