USA: sluggish recovery.
Prehľad hospodárskeho vývoja v USA po období stagnácie s miernym oživením v druhom polroku 1991. Pohyb cien a rozpočtová politika. Nástroje použité na stimuláciu rastu v podmienkach stagnujúcej ekonomiky. Predpoveď vývoja pre najbližšie mesiace v hlavných ukazovateľoch. Výraznejšie zmeny sa neočakávajú.