Komponenty transformace čs. ekonomiky ve výhledovém období. - Czesaný, Slavoj
Príspevok k sústreďovaniu poznatkov o rámcových podmienkach vývoja transformácie ekonomiky v jej pokročilejších fázach. Zameranie pozornosti na vybrané prierezy v otázkach makroekonomickej politiky a na výhľad vývoja ekonomiky v najbližšom období.