Alternative scenarios for Central Europe. - Zon, H. van
Analýza alternatívnych scenárov prechodu krajín strednej Európy (Maďarsko, Česko-Slovensko, Poľsko) na trhovú ekonomiku v národnom a medzinárodnom kontexte. Tesná previazanosť rôznych dimenzií zmien v tomto regióne. Päť typov scenárov osvetľujúcich problémy, ktoré tento región musí riešiť v budúcich 15-20 rokoch. Špecifické problémy uvedených troch krajín.