Ekonomická reforma po prvém roce realizace. - Ulip, J.
Hlavné systémové zmeny. Dosiahnuté ekonomické výsledky a reakcie hospodárskej politiky. Rekapitulácia základných vývojových tendencií. Súhrnné poznatky vyplývajúce z hodnotenia ekonomických výsledkov. Čiastkové konkrétne poznatky. Poučenia z prvého roka transformácie.