Mnogoobrazije rynočnych reform. - Wilson, E.
Rôznorodosť ekonomických reforiem v 80. rokoch a ich ciele (konkurencieschopnosť, likvidácia zadlženosti, reakcia na trh). Koncepcia ekonomickej reformy. Hlbinné príčiny reforiem a politika. Základné ciele vlád pri stratégii ekonomických reforiem. Základné metódy reforiem. Priebeh ekonomickej reformy v rôznych krajinách sveta.