Privatisation and buy-outs in the USSR. - Filatotchev, I.
Definícia pojmov "skupovanie" podnikov, "zamestnanecké skupovanie" a "riadenie skupovania". Úloha skupovania v postupnej alebo rýchlej privatizácii a strednej a východnej Európe - príklad a porovnanie privatizačných procesov na Západe. Problematika a formy privatizácie v bývalom ZSSR. Štruktúra vlastníctva základných prostriedkov v ZSSR v r. 1990. Leasing.