Przebieg reformy gospodarczej. 1.
Diagnóza skupiny G. Jawlinského vedúceho Strediska pre ekonomický a politický výskum reforiem v Rusku. Základné tézy. Inflácia v hospodárstve. Liberalizácia ekonomiky. Pokles príjmov zo zahraničného obchodu. Finančná stabilizácia. Nedostatky v tejto oblasti.